dinsdag 30 juni 2015

Nog maar twee weken

En dan is het opeens zo ver na een feest op mama's werk en kamp zijn er nog maar 2 weken en dan gaan we heerlijk op vakantie. Het schooljaar zit er dan op en beide jongens gaan grote stappen nemen. Luan zal naar groep 3 gaan en wat heeft hij daar zin in. Er gaat geen dag voorbij of hij heeft het er wel over. Timo zal volgende week afscheid gaan nemen van de basisschool. Na 8 jaar zit het er toch echt op voor hem! Twee dagen vol met musical en dan woensdag echt de laatste dag! Hij heeft er minder moeite mee dan ik! En zo terug kijkend wat is het jaar weer snel gegaan; het is echt omgevlogen. Opeens staat daar de zomervakantie weer voor de deur en zingen we vrijdag over een week op het schoolplein “Blij als een bij in de Zomerlucht”

 

Deze laatste twee weken zijn altijd bomvol met afspraken, schoolgesprekken, evaluaties, afscheidscadeautjes, zaken afronden op het werk, voorbereiden voor de vakantie, etc. etc.
Elk jaar roep ik “volgend jaar doe ik het anders” maar elk jaar lukt het mij toch op de een of andere manier niet. Dit jaar probeer ik mij er maar bij neer te leggen dat het helaas weer niet gelukt is en zo mijn stress level wat te verlagen. Moet ook wel want stressen met deze temperaturen is niet goed voor de mens. En ach volgens mij kan ik dit jaar ook wel accepteren dat die laatste weken stress er nu eenmaal gewoon bij hoort.
 
Gisteren samen met Timo zijn cadeautje gekocht voor zijn rapport; een mobile telefoon! Helemaal happy was en is hij er mee. Natuurlijk  moest hij mee naar school om telefoonnummers in de grote pauze uit te wisselen. Heerlijk om te zien!

 
Timo met zijn nieuwe telefoon!


Proefielfoto whats'app

 

Zoals ik al schreef roept Luan elke dag dat hij na de grote vakantie naar groep 3 gaat! Wat een zin heeft hij hierin en wat hem betreft kan het niet snel genoeg zover zijn. Vandaag vertelde hij zelfs dat hij geen werkjes meer hoeft te doen en alleen maar hoeft te spelen want ik ga naar groep 3! Heerlijk om hem zo blij te zien! Ook hoe hij uitkijkt naar de zomervakantie in Frankrijk; lekker vissen, spelen en zwemmen!

Lekker zwemmen en pret maken
Een ook wij kijken natuurlijk uit naar de zomervakantie. Heerlijk drie weken de telefoon uit, samen met het gezin in een mooi land doorbrengen op een leuke camping met een plekje aan de rivier. Ik kan er al van dromen; de mannen aan het vissen en ik heerlijk genieten van mijn mannen al hakend, zonnend of lezend voor onze mooie nieuwe tent! Maar ja voor het zover is gaan we er nog even tegen aan, thuis en op het werk. Aankomend weekend nog even lekker naar Stroe om te genieten van het heerlijk weer en de spullen alvast inpakken voor de vakantie die mee moeten. Kortom nog genoeg geniet momenten voor de boeg voor dat het grote genieten gaat gebeuren.


Nog wat foto's van afgelopen weekend:
 

Op zoek naar wat lekkers!

Knuffelmomentje!

Schilderen bij de Bijzondere Bakkers!
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten