zaterdag 10 mei 2014

Mijn berichten op facebook deze vakantie
27 april

En we starten onze vakantie bij de bekend M


28 april

O ja en ik begin de dag al hakend:)

30 april

Momenteel zijn we op muizenjacht en heeft Lo dus klemmen gezet! Zitten we net een eitje te eten vraagt Luan "wat eten we vanavond? Ik wil wel muis eten." Op de vraag of hij eerder muis gegeten heeft antwoord hij "ja hoor in China daar aten we soms ook muis. Dat was heerlijk!"

1 mei

Morgen toch maar weer de dokter bellen. Pillen helpen een uurtje en daarna is de pijn weer heftig. Bevallen is hierbij vergeleken een makkie. Toen had ik tenminste een prima pijnstiller!


2 mei

Zo foto gemaakt van de schouder, maandag uitslag via huisarts en zwaardere pillen gehad, tramadol. Hopelijk het gewenste effect!

3 mei

Gisterenavond kwart voor 11 tramadol ingenomen. Duurde even voordat het werkte. Half 3 weer wakker vd pijn. Toen maar weer naproxen ingenomen en gewacht tot die werkte en verder geslapen tot vanochtend half 9. Bij het wakker worden maar weer een tramadol ingenomen en zo hobbelen we de dag maar weer door.

 Lieve Timo en Luan , De oma soep is klaar ! Dag kanjers tot maandag knuf .

 4 mei

Trots en blij op mijn grootste kanjer. Onvoorwaardelijk is hij er, hele dagen nu bezig omdat ik het rustig aan moet doen. Lieve schat ik hou van je en dat mag de hele wereld weten!

5 mei

Net een heel gesprek achter de rug met Luan over dood, hemel, begravenis, Jezus, etc. Wat een ingewikkelde dingen toch om uit te leggen en anwoord te geven op alle vragen? "Is mama daar ook? Gaan we dan naar huis? Als je dood bent, kun je dan een portomonee pakken? Waarom geen geld nodig in de hemel? Moeten we daar ook centjes betalen? Is daar ook speelgoed? Is daar school? Wat eten we daar?" Daar word ik stil van!


Diagnose gestel; calciferende tendinitis oftewel kalkafzetting in de schouder (pees). Oorzaak onbekend. Wel doorverwijzing gevraagd naar orthopeed.

6 mei

Zo manlief gisteren vertokken om te gaan werken en hopelijk wo avond weer hier. Twee of drie dagen alles alleen doen? Nee hoor heb twee kanjers die mij heel goed helpen en samen redden we het wel! Gewoon rustig aan doen met rustpauzes tussendoor.


7 mei

He he ik zit weer. Nacht redelijk goed doorgekomen. Lijkt erop dat de tramadol enigszins zijn werk gaat doen. Werd tijd!! Nu zorgen dat ik rechts niet ga overbelasten. Gelukkig vanavond de man des huizes weer thuis. Nu eerst koffie en twijfelen of ik wel of niet naar buiten verhuis......

 

 

Een impressie van onze vakantie

 
On te voorkomen dat we dit elk uur zagen, hebben we een tijdsduur
afgesproken wat schermtijd betreft.
 

Een eigen gecreĆ«erde campingplek. 
                                                                                                        
 
Twee dikke vrienden. Heerlijk en genieten!
 
 
 
 
De een aan de chips en de andere aan een lolly.

 
Als dit geen broederliefde is..........
 

    5 mei bezoek van opa en oma Slofstra                                                                              
 
 
Samen springen op de trampoline.
 
 Papa aan het helpen met het nieuwe hekje.
 
's Avonds lekkere speklappen gegeten!
 
Een selfie met mijn kanjers!

 
Samen spelen in de zandbak.
 
 

Noodgedwongen door kalkafzetting in mijn schouder op zoek gegaan naar een andere hobby die met 1 hand lukt! best bale want ik had me verheugd op het haken............
 
 
                                                                                                                          De breiring. 
Grote broer helpt kleine broer!

     
 
Luan vangt een grote boef!

 
 
Lekker zelfgebakken pannenkoeken eten.Ook in de Ikea vermaken de jongens zich prima.
 
 

De koolmeesjes worden groot. We zijn benieuwd
 of ze er volgende week nog zijn.
                                                                                 Heerlijk binnen op berd aan het spelen;
al zijn speelgoed om zich heen verzameld.
 
 
 
 

dinsdag 6 mei 2014

Kalkafzetting

Geen berichtjes deze vakantie al heb ik inspiratie genoeg. Helaas heb ik sinds een week heel veel pijn aan mijn linker schouder (kalkafzetting id schouder die de heftige pijn veroorzaakt. Duur herstel lastig te zeggen. Met twee soorten medicatie kom ik de dagen redelijk door) en ben ik genoodzaakt om het rustig aan te doen. Nu kan ik wel met rechts tikken, maar dat is best vermoeiend en ik wil ook voorkomen dat mijn rechter schouder straks ook overbelast is. Vandaar een impressie van onze vakantie met foto's en korte berichtjes op facebook die ik ook zal proberen te plaatsen hier.

De foto's volgen nog want dat lukt nu niet op de Ipad...........