maandag 2 juni 2014

Hoe gaat het nu?

De weken vliegen voorbij hier en voor mij betekent het alweer dat ik week 6 in ga met pijn in mijn schouders. Sinds enkele dagen Tramadol vrij maar geheel nog niet pijn vrij. En een voetbal tegen je schouder helpt daar ook niet erg bij. Het weekend ook geprobeerd of auto rijden als tot 1 vd mogelijkheden behoorde, maar ook dat was geen succes. Ach ja ik wil te snel en wordt terug geroepen door mijn lichaam. Helaas dus nog geen lang blog van deze kant maar wel de high lights en foto’s!  Zoals ik al zei de weken vliegen om en dat betekent alweer aftellen naar de zomervakantie; 7 weken nog te gaan. Timo heeft de laatste twee weken entree toetsen gehad en Luan hobbelt vrolijk de dagen door van school naar therapie. Stil stonden we afgelopen vrijdag bij 2 jaar geleden; de dag waarop ik een telefoontje kreeg met de naam en andere gegevens van onze zoon!. Kortom de mannen hebben het heerlijk naar hun zin en genieten van het mooie weer en de weekenden op de camping. En automatisch betekent dat voor papa en mama dat die ook heerlijk genieten van die blije gezichtjes!

23 mei:

Wat heerlijk toch dat je als kind gewoon lekker poedelnaakt je al drie kwartier kan vermaken met 'rommelen' op zijn eigen slaapkamer. Een herontdekking van zijn speelgoed! "Ik klee me straks ech wel aan mama! Mag toch wel so?"

24 mei:
.
 

Mega Pull Stroe; wat een herrie! Maar wat heeft een ieder genoten op zijn manier

Luan vond deze baby muis en dat was 3 uur lang zijn vriendje. Met moeite nam hij afscheid "ik zal je missen lief muisje!"
 

 
28 mei:

Met de trein naar Ermelo en van daaruit met papa naar Stroe! Wat een avontuur
  

 We zijn weer THUIS!


30 mei:

Vandaag precies twee jaar geleden kreeg ik een telefoontje terwijl ik aan het werk was in Amersfoort. Ik schreef toen het volgende: 30 mei een dag om nooit te vergeten. We waren allebei in Amersfoort voor het werk en ik werd in de ochtend gebeld door Kind en Toekomst dat onze adoptie akkoord is. We kregen de naam van onze zoon, zijn geboortenaam en de plek waar hij is geboren. Zijn naam mogen we niet noemen, in oktober wordt hij 5! Hij is nu 1.01m en 16 kg. Hij woont op dit moment in een kindertehuis? Als het goed is krijgen we binnenkort zijn medische rapportage en als we die binnen hebben, moeten we een brief schrijven ondertekend dat we dit kindje willen adopteren, het niet bloot stellen aan de sociale media en niet op eigen initiatief contact zoeken met het kindertehuis. Als dit binnen is krijgen we zijn foto toegestuurd. Yes we zijn weer een stapje verder!!!!!!!!!!!!!!
 
Voorstel foto

Wat een verschil!
 

 
 
Tent gekocht (tweedehands) om deze zomer mee te gaan kamperen. De caravan laten we lekker staan op ons stekkie en met deze tent en de tent van de jongens gaan we in de zomer richting Frankrijk. Gewoon effe lekker met de tent! Heb er zin in!
31 mei:
De keuken staat! Helaas eerst een bende en dan wordt het weer mooi! Wacht maar af.......
 
Zo en dit is mijn plekje: heerlijk id zon en genieten van alle 'werk- en kindgeluiden' om mij heen!
 

 
 

 
 
1 juni: Joepie met wat aanpassingen en een klein project lukt het weer om te haken!!! De dekens zijn nog wat te zwaar dus voorlopig maar eerst dit project!
 
 

 
 
Gezellig borrelen met mijn mannen. Andere man nog hard aan het werk!
 

 

Weer op weg naar huis!
 

 

 
En ook Luan heeft genoten!