maandag 19 mei 2014

Een kleine update met wat facebookberichten er tussendoor

Nog steeds last van mijn schouder en dus niet in staat om lange verhalen te tikken. Vandaar een impressie met wat foto's en mijn facebook berichten (niet iedere lezer heeft namelijk facebook).
Vandaag een ziekenhuisdagje gehad. Vanochtend met Luan naar de KNO arts om te kijken hoe het met zijn buisjes is. Aangezien zijn gehoor nog niet optimaal is, morgen een gehoortest waar we telefonisch woensdag de uitslag van krijgen. Afwachten dus maar weer.

Vanmiddag zelf naar de orthopeed geweest voor mijn schouder. Op de foto een behoorlijke kalkafzetting te zien. Ik kon gelijk door voor een echo om te kijken of er vocht in zat en ja hoor dat zat er ook; dus ook een slijmbeursontsteking.

Voor het laatste een heerlijke boosterprik gehad. Wat een pijn deed dat; ik werd er gewoon dizzy van! Over een weekje of zo moet ik het effect hiervan gaan zien. Eerst nog pijn lijden maar dat moet langzaam minder worden; niks forceren en luisteren naar je lichaam. Ben ik niet echt goed in, maar de pijn  is zelfs met een tramadol nog te voelen dus ik zal wel moeten. Over 6 weken weer een afspraak om te kijken voor verdere behandeling. Mmmm heb zo maar het gevoel dat ik hier nog wel even zoet mee ben.

15 mei: 

Weer een mooi, intens gesprek vanavond in bed met Luan terwijl ik hem aan het masseren was. Op een gegeven moment kwamen we bij China terecht en over baby zijn. Hij vroeg uit welke buik ik kwam en ging zo iedereen af. Hijzelf kwam uit China mama buik. Daarbij vertelde hij dat China mama niet leuk was en hem sloeg. China papa was er niet. Ik kreeg het idee dat hij zijn verzorgers bedoelde uit het tehuis. Daarna begon hij opeens over zijn naam en vroeg of ik Luan had gekozen. “Ik vind Luan naam wel mooi! In China had in andere naam”, zei hij. Hij probeerde het uit te spreken maar zei dat het niet lukte. Vertelde daarna dat hij geen Chinees meer spreekt en ook niet meer weet. Wat een mooi en intense momenten weer met onze kleine man………..Zo dankbaar.
 
16 mei:
"Ik wil zelluf doen mama!" Hij wordt groot!
De jonkies vliegen uit! Mooi gezicht!
 
 
De jonkies vliegen uit! Mooi gezicht
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17 mei
Wat een pechvogeltje hebben we toch. Donderdag gevallen op school en een nare plek op zijn heup overgehouden. Gelukkig zijn helm op want anders zat daar nu een beult gezien de beschadiging op zijn helm. Gisteren gevallen op straat bij de boer waardoor een bont blauwe knie en een blauwe plek op zijn wang. En vandaag boven op een hark gestaan waardoor een wondje onder zijn voet nu zit. Wat een verdriet!
 

 
18 mei
 
 

Genieten van dit mooie plaatje!!En na uren spelen op het kleed, schommelen en voetballen tijd om te chillen met Chinese cars filmpjes! En Timo....... die hebben we amper gezien vandaag. Lekker gespeeld in de speeltuin met de kleinkinderen van de boer!
 
 
Het zit er weer erop. We gaan weer richting huis voor 5 nachtjes!