zaterdag 10 mei 2014

Mijn berichten op facebook deze vakantie
27 april

En we starten onze vakantie bij de bekend M


28 april

O ja en ik begin de dag al hakend:)

30 april

Momenteel zijn we op muizenjacht en heeft Lo dus klemmen gezet! Zitten we net een eitje te eten vraagt Luan "wat eten we vanavond? Ik wil wel muis eten." Op de vraag of hij eerder muis gegeten heeft antwoord hij "ja hoor in China daar aten we soms ook muis. Dat was heerlijk!"

1 mei

Morgen toch maar weer de dokter bellen. Pillen helpen een uurtje en daarna is de pijn weer heftig. Bevallen is hierbij vergeleken een makkie. Toen had ik tenminste een prima pijnstiller!


2 mei

Zo foto gemaakt van de schouder, maandag uitslag via huisarts en zwaardere pillen gehad, tramadol. Hopelijk het gewenste effect!

3 mei

Gisterenavond kwart voor 11 tramadol ingenomen. Duurde even voordat het werkte. Half 3 weer wakker vd pijn. Toen maar weer naproxen ingenomen en gewacht tot die werkte en verder geslapen tot vanochtend half 9. Bij het wakker worden maar weer een tramadol ingenomen en zo hobbelen we de dag maar weer door.

 Lieve Timo en Luan , De oma soep is klaar ! Dag kanjers tot maandag knuf .

 4 mei

Trots en blij op mijn grootste kanjer. Onvoorwaardelijk is hij er, hele dagen nu bezig omdat ik het rustig aan moet doen. Lieve schat ik hou van je en dat mag de hele wereld weten!

5 mei

Net een heel gesprek achter de rug met Luan over dood, hemel, begravenis, Jezus, etc. Wat een ingewikkelde dingen toch om uit te leggen en anwoord te geven op alle vragen? "Is mama daar ook? Gaan we dan naar huis? Als je dood bent, kun je dan een portomonee pakken? Waarom geen geld nodig in de hemel? Moeten we daar ook centjes betalen? Is daar ook speelgoed? Is daar school? Wat eten we daar?" Daar word ik stil van!


Diagnose gestel; calciferende tendinitis oftewel kalkafzetting in de schouder (pees). Oorzaak onbekend. Wel doorverwijzing gevraagd naar orthopeed.

6 mei

Zo manlief gisteren vertokken om te gaan werken en hopelijk wo avond weer hier. Twee of drie dagen alles alleen doen? Nee hoor heb twee kanjers die mij heel goed helpen en samen redden we het wel! Gewoon rustig aan doen met rustpauzes tussendoor.


7 mei

He he ik zit weer. Nacht redelijk goed doorgekomen. Lijkt erop dat de tramadol enigszins zijn werk gaat doen. Werd tijd!! Nu zorgen dat ik rechts niet ga overbelasten. Gelukkig vanavond de man des huizes weer thuis. Nu eerst koffie en twijfelen of ik wel of niet naar buiten verhuis......

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten