zondag 4 januari 2015

Laatste vakantiedag

De laatste uren van de vakantie breken aan en wat hebben we genoten deze vakantie. Een vakantie om nooit meer te vergeten omdat we begonnen met het ophalen van Spyro en deze vakantie stond in het teken van Spyro. Een kanjer van een kinderhulphond die niet meer weg te denken is ons gezin. Wat hebben we al een band met deze kanjer en wat een heerlijke wandelingen hebben we al achter de rug met elkaar. Elke dag is het weer genieten. 

 

De afgelopen twee dagen hebben we ook weer genoten. Gisteren is Rob langs geweest en hebben we weer hele nuttige tips gekregen en zijn al onze vragen weer beantwoord. Wat is Rob toch een topper en niet alleen ik maar ook de jongens zijn dol op Rob. We zien alweer uit naar de volgende keer dat hij langs komt!!  

Zondag hebben we eerst lekker uitgeslapen en daarna ontbeten. Toen was het echt tijd om de kerstspullen uit huis op te ruimen en alles eens goed te stoffen en te zuigen. Daar waar de kerstboom stond, ligt nu het kussen voor onze nieuwe kanjer. Ben benieuwd of zijn plekje bevalt al denk ik zelf dat hij vrnl. op de bank komt liggen op zijn kleed. Hij is graag heeeeeeeel dicht bij ons in de buurt. Nou ja nadat alle kerst spullen eruit was en alles zo goed als schoon was zijn we lekker naar het strand gaan lopen vanuit huis. Heerlijke wandeling waarbij we onderweg weer het nodige geoefend hebben met Spyro. Op het strand heeft hij heerlijk geoefend met de bal en ja hoor Rob de tips hebben geholpen wat de bal betreft hij keek er niet naar om op de terugweg naar huis. 

Op het strand hebben de jongens heerlijk met Spyro gespeeld met de bal op het strand en in het water. Genieten hoor met zo’n heerlijk zonnetje op je gezicht samen met elkaar! Echt een moment om te koesteren en waar we de komende week goed op kunnen teren. Eenmaal thuis lekkere chocomel gedronken met appeltaart nadat we eerst Spyro goed afgespoeld hadden onder de kraan. Wat zagen zijn poten en bek eruit. Daarna goed droog gewreven en nadat hij droog was heerlijk geborsteld. En echt heerlijk, ook hier had Rob weer gelijk in, het is super ontspannend en Spyro vind het ook heerlijk! Zodra je stopt, kijkt hij je aan met zo’n blik van “hé ga eens even door!” Na de borstelbeurt zag hij er weer spik en span uit en was hij heerlijk zacht. Tijd om te luieren terwijl de jongens heerlijk WIJ sport speelden. Kortom GENIETEN!  

De komende zeven weken gaan we weer knallen met elkaar; de jongens op school, voor Timo een bezoek aan de openavond van zijn toekomstige school en voor Luan hard werken op het revalidatiecentrum en de nodige bezoeken aan het ziekenhuis. Wij hard werken op het werk en alle ballen weer de lucht inhouden en met elkaar genieten en oefenen met Spyro. Over zeven weken gaan we heerlijk genieten een week lang in het huisje van opa en oma Slofstra in Nunspeet. Een heerlijk vooruitzicht!

 

 

1 opmerking:

  1. Heel veel succes weer met het in de lucht houden van alle ballen. Vergeet vooral niet te genieten van en met elkaar en hou ook jezelf in de gaten hé Daan. Als je eenmaal weer in die flow zit..... Wat een heerlijk vooruitzicht dat jullie over 7 weken weer lekker een weekje vakantie kunnen gaan vieren met elkaar. Zet de aftelkalender maar alvast klaar.

    Liefs Marjon

    BeantwoordenVerwijderen