maandag 19 januari 2015

Een heerlijk weekendje


Vrijdag was Luan helemaal op. Uit school snel gegeten en daarna is hij lekker gaan slapen. Om 15 uur wakker gemaakt omdat Luan om 16 uur naar de logo zou gaan met papa. Zou gaan want uiteindelijk is dat niet gebeurd. Je kwam wat hangerig uit bed en op een gegeven moment begon je te huilen. Je kon niet goed aangeven wat er was behalve op mijn vraag of je moe was, knikte je "ja". Uiteindelijk maar besloten om niet naar de logo te gaan. Dit weekje was wel heel erg intensief geweest voor je met ziekenhuisbezoek, logo, tenenspreiders aanmeten, gym en Cito toets. Samen met Timo ben je lekker op de bank gekropen en heb je een filmpje gekeken. 's avonds weer op tijd erin en je sliep het klokje ruim rond tot de volgende ochtend. 

   
               Spyro na een dagje hondencrèche . Hij heeft genoten!

Zaterdag zijn wij rustig opgestart terwijl papa en Timo al op pad waren voor de voetbal. Tegen elven kwam Rob weer gezellig langs. Wat hebben we weer een hoop geleerd. Het oefenen was er wat bij ingeschoten maar Luan pakte het al snel op. Alleen wat blijft die 'Yes' toch lastig om te zeggen........maar met de hulp van Rob ging het super goed en liet je Spyro op commando zitten, liggen, zitten, etc. En dit ook nog eens zonder het te zeggen!! Ook heb je nog een stukje gelopen door de kamer met hem. Echt knap hoor! Ook mama mocht deze keer laten zien wat zij allemaal kon. Nou ik kan je zeggen dat de tips om mijn oren vlogen!! En ik maar denken dat doet hij normaal nooit!!! Timo mocht ook met Spyro oefenen. En wat kan hij het goed. En wat een geduld!!!! Om jaloers op te worden. Papa bofte want hij mocht alles van de zijlijn bekijken en voorzien van feedback. Wat een bofkont!!

Ondertussen vroegen we alle vragen die we verzameld hadden of die bij ons op kwamen en wat een boel info hebben we verkregen. Hier kunnen we de komende week weer mee aan de slag. Spyro is ook nog even wat bij geknipt. Zijn ogen zijn weer zichtbaar en ook in zijn staart zit weer wat model. De tondeuse, schaar en trimtafel zijn in bestelling dus binnenkort (nee Rob we hebben geen haast) kan hij gegrimd worden en ga ik zelf in de leer. Leuke ontspannende klus lijkt mij. 

Na de intensieve oefeningen Spyro lekker uitgelaten en daarna kon hij even relaxen voordat we boodschappen gingen doen. Daarna was hij wel uitgeteld. Maar in de avond wel weer in voor een gooi spelletje. Wat een energie en enthousiasme!!
Zondag zijn we voornamelijk bij opa en oma Slofstra geweest. Zij waren terug van vakantie en Lo ging nog aan de slag met de deurtjes van de caravan en mama moest nog even naar het werk. Op deze manier konden we alles combineren. Samen met Spyro door de regen naar het werk gelopen. Spyro kon de regen niks schelen en acht op mijn doorweekte voeten (verkeerde laarzen aan) vond ik net ook wel heerlijk relaxed. Onderweg vond hij een stok en parmantig stapte hij hiermee rond. Wat genieten we toch dag in dag uit van onze kanjer(s). Slechts 4 weken bij ons en het voelt alsof het nooit anders is geweest. We kunnen hem niet meer wegdenken bij ons: deze trouwe viervoeter. Elke keer is het weer een feest om te knuffelen met hem, te oefenen met hem en erop uit te gaan met hem!! De jongens zijn ook helemaal weg van hem en knuffelen/zoenen er regelmatig op los. En Spyro........ Die geniet!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten