zondag 28 december 2014

Eerste, tweede, derde en vierde Kerstdag

Ja ja wat boven we dit jaar. Zo maar twee Kerstdagen cadeau na eerste en Tweede Kerstdag! heerlijk genieten met elkaar als gezin en de tijd voor ons zelf hebben Eerste Kerstdag hebben we lekker uitgeslapen en na het rondje met Spyro lekker uitgebreid ontbeten. Daarna gingen de kinderen hun eigen gang en zijn we rond de middag gaan douchen en de boel gaan opruimen zodat alles spik en span was als opa en oma Leiderdorp kwamen om eerste Kerstdag met ons te vieren! Rond de klok van drie├źn waren ze er en hebben we een heerlijke tijd gehad met elkaar. Zoals we gewend zijn kwam ook de "kerstman" nog langs en lagen de nodige cadeau's onder de kerstboom opeens te wachten. Luan genoot en ook Timo had het reuze naar zijn zin. Zijn lang verwachte cadeau stond te wachten op hem; een stuurwiel met een heuse pook en pendalen voor zijn computer en PS 3 spelletjes. Je raad wel wat hij de afgelopen dagen heeft gedaan! Menig akker is omgeploegd door Timo en vele afstanden zijn gereden!
Ook Luan was erg blij met zijn cadeautjes en ging de volgende dag lekker lego bouwen.Het kerstmaal gemaakt door chefkokin oma Leiderdorp en chefkok Lodewijk ging er bij een ieder goed in. De kinderen carpaccio vooraf en wij heerlijke Stellendamse garnalen met mango. Als hoofdgerecht kalkoen, aardappel gratin, peertjes en boontjes omwikkeld met spek. Als toetje een heerlijk bordje variatie. Kortom het was weer top maar vooral heeeeel gezellig. Spyro heeft zich zich echt super lief gedragen en genoot ook van zijn speciale kalkoenmaaltijd. Zijn hele bak likte hij schoon; zo lekker was het! De rest van de avond heeft hij keurig tussen de stoel van Luan en mama gelegen. Wat een grote kanjer is het toch!
Tweede Kerstdag verliep net zo relaxed. Lekker uitslapen en uitgebreid ontbeten en daarna op naar opa en oma Slofstra om daar tweede Kerstdag te vieren. Eerst een klein rondje gelopen met Spyro en hem daarna op ontdekkingstocht gestuurd in huis. Je had wel even de tijd nodig om overal te snuffelen maar ja logisch want het huis is ook niet echt klein. Uiteindelijk ben je lekker in je nieuwe grote mand gaan liggen.IN de middag eengrot wandeling gemaakt en daarna lekker gespeeld los in de voortuin van opa en oma Leiderdorp met afzonderlijk Timo en Luan. Je vermaakte je prima met de tennisbal en kon er maar geen genoeg van krijgen. 


Toen we gingen gourmetten heeft hij heerlijk weer tussen Luan en mama gelegen en aan het eind beloond met een grote knuffelpartij van de kids. Wat kan Spyro daar van genieten. Hij gaat er dan echt lekker voor liggen. Zijn bovenlijf op zijn zij en zijn onderrug op zijn rug en de achterpoten lekker wijd. Kom maar op zegt hij dan. Zo op zijn tijd legt hij dan regelmatig zijn kop bij de kinderen op hun buik en zo op zijn tijd komt er ook een poot bij. Genieten! Zaterdag was weer zo'n heerlijke relaxed dagje.Uitslapen, uitgebreid ontbijtje, chillen, lekker naar buiten met Spyro en aan het eind van de middag kwamen onze dierbare vrienden op visite om onze nieuwe kanjer te ontmoeten. 
Je begrijpt het wel dit was weer genieten voor ons, de visite en Spyro. Op slag was men verliefd op hem en ach ja wie is dat nu niet! Als je Spyro ziet en leert kennen dan kan dat ook niet anders dan dat je verliefd wordt op hem. Hij is zo lief, aanhankelijk en luistert super en natuurlijk is hij op zijn tijd ook lekker ondeugend!

Zondag was een cadeautje! Wat een schitterend weer en we zijn er dan ook heerlijk op uit gegaan. Lekker de duinen in en daar lag nog een laagje sneeuw dus dat was genieten. Spyro hebben we daar ook los gelaten en hij deed het echt super goed. Misschien ook omdat we een tennisbal bij ons hadden, waar hij trouwens echt heeeeeeeel erg dol op is!! Hij vermaakte zich prima, luisterde super en kon er geen genoeg van krijgen. Ook de ontmoeting met andere honden verliep prima; dus je begrijpt wel dat we reuze trots waren op Spyro. En dat we natuurlijk heel erg genoten hebben van de mooie omgeving, het lekker weer en het samen buiten zijn met Spyro. Zo ontspannend! Eenmaal thuis lekker gerelaxt op de bank met natuurlijk warme chocomelk en slagroom. Verder een hele leuke film gekeken met elkaar op de bank over heel toepasselijk een hondje! Kortom genieten en precies zoals een vakantie hoort te zijn!! Heerlijk dat we nog een hele week voor ons hebben en samen kunnen genieten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten