maandag 7 juli 2014

Een drukke dag

Vandaag had Luan een druk programma. Hij startte bij de kapper om zijn lange lokken korter te maken. Een heerlijk kort koppie heeft nu weer! Daarna zijn we doorgereden naar de kindertandarts waar hij een oefensessie had voor aankomend tandartsenbezoek. Zijn tand gaat dan gevuld worden en vandaag mocht hij wennen aan alle apparatuur en geluidjes. Ook dit heeft deze kanjer prima doorstaan en als beloning mocht hij met een muntje wat halen uit de muntenautomaat. Een mooie ring was het resultaat die hij zelf wilde houden.

Eenmaal bij school bleef de ring wel in de auto want "anders lachen de kindjes mij uit, mama!" En dat speelt al als je in de kleuterklas zit!

Op school een prima dagje gehad op zijn duikeling tijdens het buitenspelen na. Hij was zo enthousiast en rende, zonder helm, naar buiten met als gevolg nu twee kapotte knieƫn. De een was net bijna over maar ligt nu helemaal open en op de andere knie zit een gemene schram plek. Hij had eventjes gehuild en bij het ophalen zag ik dat hij het er moeilijk mee had. Een dikke knuf deed hem goed. Eenmaal in de auto viel hij al snel in slaap en tukte zo een klein half uurtje. Altijd lekker om zo weer even energie op te doen.

Rond 15.00 uur werden we verwacht in het LUMC voor een gehoortest en om 15.40 uur bij de KNO arts voor de uitslag. Tussendoor vermaakte we ons prima in het restaurant en genoot hij van een saucijzenbroodje en een kop thee. En dat was ook maar goed want we hebben lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren.

Gelukkig viel de uitslag bij de KNO arts mee en mogen we over een half jaar terug komen. Het is nog niet optimaal maar niet zo slecht dat zijn spraak- en taalontwikkeling in gevaar komt. Gelukkig maar en nu maar hopen dat het gehoor steeds beter wordt. Mochten we blijven twijfelen of het idee hebben dat het slechter wordt dan mogen we altijd tussendoor bellen. Altijd fijn om te weten.

Op de terugweg had je het hoognodige te kletsen en zo ook tijdens het boodschappen doen. Heerlijk als dat mondje van jou niet stil staat. Eenmaal thuis heb je even lekker op de bank met je tablet gezeten en gekeken naar paw patrol. Ook 1 van je favoriete filmpjes over een hondje en de brandweer. Van het eten smulde je vooral van de "zoet-zure saus die van een Chinees is gemaakt!"

Aan het eind van de maaltijd hebben we je pleisters verwijders en de wonden schoon gemaakt. Eenmaal boven kwam het verdriet eruit en had je veel pijn. Ik heb je lekker verwend, geknuffeld, getroost en daarna ben je heerlijk gaan slapen. Tot morgen grote kanjer!


Tussendoor even genieten!
De uitslag

 


1 opmerking:

  1. Poeh, je hebt van die dagen....
    Maar wat ben je toch een kanjer Luan.

    Liefs Marjon

    BeantwoordenVerwijderen