maandag 31 maart 2014


Zon, zee en strand

 

Blijkt dat onderstaand blog helemaal niet geplaatst is; dus vandaar nu pas iets over het weekend van vorige week.

 

Wat was het genieten dit weekend. Voor Luan en mij begon het weekend al op vrijdag. Een heerlijke pyjama ochtend was de start. Luan in de relaxed modus met tablet, tv en spelen op het kleed en mama hangend op de bank kijkend naar een film! Ja je leest het goed ik heb een film gekeken; echt ontspannen dus. Daarvoor wel wat gewerkt maar dat was op zich ook lekker want mijn hoofd was daarna helemaal leeg en klaar om weekend te vieren.

 

Na deze relaxte ochtend zijn we gaan douchen en daarna richting Katwijk gereden om bij de welzijnszorg een tijdelijke rolstoel te halen voor Luan. Zijn wandelwagen is stuk, grotere buggy is onderweg en lang lopen is lastig voor hem. Vervolgens doorgereden voor onze volgende missie: schoenen. De schoenen die hij nu heeft zijn bijna versleten dus om te voorkomen dat we straks niks in huis hebben was dit onze missie vandaag.

 

En ja je zal denken dat is makkelijk maar niks is minder waar. Onze 6 jarige Luan heeft namelijk een uitgesproken mening en dat maakt het echt niet makkelijker. En vele schoenen zijn niet geschikt voor hem. Maar geloof het of niet na de tweede winkel waren we reeds geslaagd en liepen we blij met een paar schoenen de deur uit. Samen hebben we dit gevierd met een lekkere lunch bij de Hema. Genieten hoor en voor hem en moeders een feestje! Dit soort activiteiten blijven nog steeds bijzonder voor hem en hij geniet dan echt met de grote ‘G’!


 

 

Na de heerlijke lunch naar nog wat winkels geweest en toen alles thuis gebracht, geplast en Timo van school gaan halen. Samen met de mannen boodschappen gedaan en daarna heerlijk naar huis om samen met papa het weekend echt in te blazen! En dat zag er goed uit met dat mooie weer!

 

Zaterdag heeft onze Timo gevoetbald en hoe! In enkele minuten scoorde hij al een doelpunt die kanjer en ja mama had beloofd aan Timo dat als hij zou scoren mocht kiezen wat of waar we gingen eten. De rest van de wedstrijd super goed gespeeld maar ze hadden toch nog verloren de mannen. Maar dat mocht de pret niet drukken want ’s avonds vertrokken we richting Mac Donald! Beide mannen genieten hiervan en aten alles heerlijk op. Tot slot nog een ijsje en even over het strand gelopen. Heerlijk genieten zonder alle drukte van de Top! Wat boffen we toch dat we zo dicht bij het strand wonen!

 


 

Zondag hebben we ook genoten van het weer. In de middag zijn we met emmers en schep vertrokken richting het strand. Het was iets minder lekker weer dan we genoten hadden, maar toch was het een drukte van jewelste aan het strand. De mannen gingen hard aan de slag en al snel waren er twee kuilen en bergen. En mama …………. Die vermaakte zich met kijken naar al die mensen die langs kwamen. Echt genieten! En zo vloog dit heerlijke weekend om en kijken we uit naar de week die voor ons ligt met heerlijk zonnig weer.  En genieten we ondertussen van het prachtige bloembollenveld dat we zien uit ons raam.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten